Kralendijk – Entidat Públiko Boneiru (EPB) ta invitá tur doño òf esnan ku ta manehá un gym (sportschool) pa un reunion djaweps 15 di òktober 2020 pa 2’or di mèrdia. Meta di e reunion ta pa papia riba e kondishonnan pa habri atrobe. Pa ta presente na e reunion tin ku registrá na: boneirufuerte@bonairegov.com Ora ku registrá lo risibí un link pa por presensiá e reunion digital.


VERGADERING VOOR SPORTSCHOOLHOUDERS

Kralendijk – Het openbaar lichaam Bonaire (OLB) nodigt alle sportschoolhouders voor een vergadering op donderdag 15 oktober 2020 om 14.00. Tijdens de vergadering worden de voorwaarden besproken om de sportscholen weer open te laten gaan. Om de vergadering bij te wonen moet men registreren via email: boneirufuerte@bonairegov.com. Na registratie wordt een link gestuurd om de vergadering digitaal bij te wonen.

Share This
error: Content is protected !!