KRALENDIJK – E wikènt tras di lomba polis a konfiská dos bròmer ora a bai atendé un kaso di ponementu di fever, kaminda tabatin molèster di ekseso di zonido tambe. KPCN ta atvertí un biaha mas ku butamentu di ‘fever’ ta prohibí i ku ta aktua ku man duru kontra esaki.

Mirando ku a resultá di ta difísil pa para e personanan ku ta kometé e tipo di delito aki, i ku en konekshon ku e seguridat den tráfiko no tur ora por bai ofer na persekushon, polis ke avisá ku por uza imágennan di video tambe pa por duna prosès ferbal i tambe konfiská materialnan na un otro momentu.

KPCN ta hasi un yamada na komunidat di Boneiru pa tene nan mes na e reglanan di tráfiko pa asina tene e tráfiko seif i sigur pa tur ku ta tuma parti na esaki. Si bo tin imágennan di ponementu di ‘fever’, nos ta pidi pa kompartí esaki ku nos via politie@politiecn.com òf pa tuma kontakto via 715-8000.

Bo a mira algu sospechoso? Yama 717-8000 òf e liña di tep anónimo 717-7251.


KPCN GEBRUIKT OOK BEELDMATERIAAL BIJ AANPAK ‘FEVEREN’

KRALENDIJK – Afgelopen weekend heeft de politie een tweetal motorfietsen in beslag genomen tijdens een optreden tegen ‘feveren’ waarbij ze ook geluidsoverlast veroorzaakten. Het KPCN waarschuwt nogmaals dat ‘feveren’ verboden is en dat hiertegen heel streng opgetreden wordt.  

Gezien het moeilijk gebleken is om plegers van dit soort overtredingen direct staande te houden, en wij in verband met de verkeersveiligheid niet altijd tot een achtervolging kunnen overgaan, wilt de politie melden dat ook videobeelden gebruikt kunnen worden om achteraf  te verbaliseren en inbeslagnames te realiseren. 

KPCN roept  de samenleving van Bonaire op om zich te houden aan de verkeersregels om het verkeer veilig te houden voor alle deelnemers. Als u camerabeelden heeft van ‘feveren’ dan vragen wij u deze met ons te delen via politie@politiecn.com of om contact op te nemen via 715-8000. 

Heeft u iets verdachts gezien? Bel 911 of 717-8000 of de anonieme tip lijn 717-7251.

Share This
error: Content is protected !!