KRALENDIJK – Riba djárason 4 di novèmber un aksidente a tuma lugá riba Bulevar Gobernador Nicolaas Debrot na altura di Sabadeco. Pa motibu deskonosí shofùr di un outo pèrdè kòntròl riba su stür. Na yegada, patruya a topa e outo kantu di kaminda, total los, e shofùr tabata den shòk i ambulans a transporte pa hospital pa kòntròl médiko.

Alrededor di 2:15 or di mardugá di djaweps 5 di novèmber a detené un hòmber di inisial M.I.C. di 25 aña en konekshon ku múltiple violashon di e lei di tráfiko BES dor di kore sin reibeweis, pa resistensia durante su aresto i pa maltrato. E sospechoso a bira agresivo, a menasá i agredí agentenan polisial durante di su detenshon.

Den oranan di mainta di djabièrnè 6 di novèmber, a detené un hòmber di inisial S.T. di 26 aña di edat na Kaya Felipi G. Clarenda en konekshon ku ladronisia di kabritu na momentu ku a gar’e ta hòrta kabritu.

Riba djabièrnè 6 di novèmber a drenta keho di ladronisia for di un outo ku tabata stashoná na e sitio di sambuyá Andrea I situá na Sabadeco. Entre 12 or i 12.30 or di mèrdia deskonosínan a kibra e bentana parti patras na e banda drechi i a bai ku un tas di lomba kolo blou i un tas di lomba kolo hel, ku kontenido. Den e tas di lomba kolo hel tabatin entre otro tarhetanan di banko i sèn kèsh. Ta investigando e kaso.

Riba djadumingu 8 di novèmber, alrededor di 6.30 or di atardi, a detené un hòmber di inisial R.D.N. di 20 aña di edat na un kas situá na Kaya Parapeta, en konekshon ku menasa i maltrato. E sospechoso a menasa su mama i su rumannan muhé ku morto i tambe a hasi un intento di maltrato ku un staf di heru kontra su mama.

Algu mas lat, alrededor di 7’or di anochi di e mesun dia, a detené un hòmber di inisial S.v.D. di 24 aña di edat na Kaya L.D. Gerharts en konekshon ku insulto di ámtenar en funshon. Na momentu ku un patruya, e hòmber ku tabata para kantu di kaminda, a hasi señanan i ekspreshonnan agresivo den direkshon di e patruya. E patruya a para pa wak kiko ta pasando ku e homber. E sospechoso a keda agresivo i a sigui insultá e agentenan polisial i tampoko a duna oido na òrdunan ku polis a duna pa e mantené distansia. No ta tolerá agresividat kontra polis i lo atendé esaki ku man duru.


KRALENDIJK – Op woensdag 4 november vond een aanrijding plaats op de Bulevar Gobernador Nicolaas Debrot ter hoogte van Sabadeco. De bestuurder verloor zonder duidelijke oorzaak de macht over het stuur. Bij aankomst van e patrouille werd de auto, ‘total- loss’ aan de kant van de weg aangetroffen. De bestuurder was heel erg overstuur en in shock en werd door de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische controle.

Omstreeks 02.15 uur op donderdag 5 november werd een man met initialen M.I.C. van 25 jaar, aangehouden wegens het meermalig overtreden van de verkeersverordening BES door te rijden zonder rijbewijs, voor verzet tijdens aanhouding en voor mishandeling. De verdachte werd agressief, uitte bedreigingen en viel de politieagenten aan tijdens zij aanhouding.

In de ochtenduren op vrijdag 6 november, werd een man met initialen S.T. van 26 jaar aan de Kaya Felipi G. Clarenda op heterdaad aangehouden wegens diefstal van geiten.

Op vrijdag 6 november werd aangifte gedaan van diefstal vanuit een auto die bij de duiklocatie Andrea I bij Sabadeco, geparkeerd stond. Tussen 12.00 en 12.30 uur hebben onbekenden een de achterruit aan de rechterzijde vernield en hebben een blauwe en een gele rugtas met inhoud weggenomen. In de gele rugtas zaten onder andere bankpasjes en contact geld. De zaak wordt onderzocht.

Op zondag 8 november, omstreeks 18.30 uur, werd een man met initialen R.D.N. van 20 jaar aangehouden bij een woning aan de Kaya Parapeta, wegens bedreiging en mishandeling.

De verdachte had zijn moeder en zussen met de dood bedreigd en had ook een poging tot mishandeling met een ijzeren staaf tegen zijn moeder gedaan.

Iets later, omstreeks 19.00 uur op dezelfde dag, werd een man met initialen S.v.D. van 24 jaar aangehouden op de Kaya L.D. Gerharts wegens het beledigen van ambtenaren in functie. Toen een patrouille langsreed had de man die aan de kant van de weg stond, agressieve gebaren en uitingen gedaan richting de patrouille. De patrouille stopte om te kijken wat er met hem aan de hand was. De verdachte bleef agressief, ging door met het beledigen van de politieagenten en gaf geen gehoor aan de bevelen van de politie om afstand te houden. Agressie tegen de politie wordt niet geaccepteerd en zal streng aangepakt worden.

Share This
error: Content is protected !!