Kralendijk – Scuba Diving magazine a anunsiá resultado di ‘2021 Readers’ Choice Awards’ den nan edishon di novèmber 2020, rekonosiendo Boneiru den 12 kategoria.

Kasi 6000 sambuyadó a partisipá den Scuba Diving magazine su di 28 enkuesta anual di Readers Choice pa nombra e mihó destinashon di sambuyá na mundu, votonan kontá ta di diferente kategoria basá riba destinashon nan di sambuyá ku a bishitá den e último 2 añanan. Boneiru su reputashon komo un paraiso pa sambuyadó ta sigui dominá den e senario di sambuyá, komo e isla a sigura 12 diferente premio den ‘2021 Readers’ Choice Awards’, inkluyendo 5 klasifikashon na promé lugá. Pa di 28 aña konsekutivo, Boneiru a mantene su posishon na promé lugá pa mihó  ‘Shore Diving Destination’ den region Karibe/Atlantiko. Tambe a risibi promé luga den kategorianan regional inkluyendo ‘Best Beginner Diving’, ‘Best Snorkeling’, ‘Best Health of Marine Environment’, i ‘Best Underwater Photography’.

Boneiru a klasifiká na di segundo lugá den kategoria ‘Best Overall Dive Destination’, ‘Macro Life’, i ‘Advanced Diving’. Adishonalmente, e destinashon a risibi klasifikashon den ‘Best Value’, ‘Big Animals’, ‘Wreck Diving’ i ‘Wall Diving’.

“Nos ta hopi orguyoso ku e resultado di e enkuesta di e aña aki, kual ta demostrá kon uniko Boneiru ta komo un di e destinashonnan tòp na mundu den sambuyamentu,” a bisa sra. Derchlien Vrolijk, Marketing Manager di Tourism Corporation Bonaire. “Ta un honor pa ta nombrá entre algun di e luganan di sambuya famoso den e region Karibe i Atlantiko. Nos ta komprometi na mantene e isla su mundu espektakular di bòu di awa, kual no solamente ta mustra ku Boneiru ta un berdadero paraiso pa sambuyá, pero tambe ta demostrá e diversidat di e produkto di sambuyá, i nos abilidat pa atrae sambuyadonan di tur nivel, di prinsipiante pa avansá.”

E 2021 Readers’ Choice Awards ta publiká riba www.scubadiving.com i tambe den e revista su edishon di novèmber 2020.


BONAIRE VOOR DE 28STE KEER OP RIJ UITGEROEPEN TOT BESTE KANTDUIKBESTEMMING

Kralendijk – Scuba Diving Magazine heeft de resultaten van de Readers ’Choice Awards 2021 in de uitgave van november 2020 bekendgemaakt, waarmee Bonaire in 12 categorieën wordt erkend.

Bijna 6.000 recreatieve duikers namen deel aan de 28ste editie van het jaarlijkse lezersonderzoek van Scuba Diving Magazine. Ondervraagden werden uitgenodigd om de beste duikbestemmingen ter wereld te noemen en te stemmen in verschillende categorieën op basis van de duikbestemmingen die zij de afgelopen twee jaar hadden bezocht.

Bonaire’s reputatie als duikersparadijs blijft de duikscene domineren, aangezien het eiland 12 verschillende prijzen heeft gewonnen in de 2021 Readers ’Choice Awards, waaronder vijf nummer één posities. En voor het 28ste opeenvolgende jaar is het Bonaire gelukt de toppositie te behouden als beste kantduikbestemming in de Caribische/Atlantische regio. Het eiland behaalde ook de eerste plaats in vier andere regionale categorieën, waaronder beste bestemming voor beginnende duikers, beste snorkelbestemming, beste gezondheid van het zeemilieu en beste onderwaterfotografie.

Bonaire behaalde de tweede plaats in de categorieën algehele beste duikbestemming, macro life en geavanceerd duiken, en ontving eervolle vermeldingen in de categorieën beste waarde, grote vissen, wrakduiken en muurduiken.

‘‘We zijn enorm trots op de resultaten van dit lezersonderzoek, die het unieke karakter van Bonaire als één van ‘s werelds top duikbestemmingen benadrukken en beamen,” aldus Derchlien Vrolijk, Marketing Manager of Tourism Corporation Bonaire. “Het is een eer om Bonaire tussen de beroemdste duiklocaties in het Caribisch gebied en de Atlantische regio te zien prijken. We doen er alles aan om de spectaculaire onderwaterwereld van het eiland in stand te houden, aangezien dit Bonaire tot een echt duikparadijs maakt, de diversiteit van ons duikproduct laat zien, en duikers van alle vaardigheidsniveaus aan weet te trekken, van beginners tot gevorderden.”

De volledige 2021 Readers’ Choice Awards lijst is te vinden op www.scubadiving.com en is tevens opgenomen in de November 2020 editie van Scuba Diving Magazine.


BONAIRE RANKED TOP SHORE DIVING DESTINATION FOR 28TH CONSECUTIVE YEAR

Kralendijk – Scuba Diving magazine announced the results of its 2021 Readers’ Choice Awards in the November 2020 issue, recognizing Bonaire in 12 categories.

Nearly 6,000 recreational divers participated in Scuba Diving magazine’s 28th annual Readers’ Choice survey to name the best diving destinations in the world, with votes counted in a variety of categories based on dive destinations visited over the past two years. Bonaire’s reputation as a diver’s paradise continues to dominate the scuba scene as the island secured 12 different awards in the 2021 Readers’ Choice Awards, including five number one rankings. For the  28th     consecutive  year,  Bonaire  has  maintained  its  reign  as  the  number  one  Shore  Diving  Destination  in  the Caribbean/Atlantic region. The island also received first place in four other regional categories including Best Beginner Diving, Best Snorkeling, Best Health of Marine Environment, and Best Underwater Photography.

Bonaire was ranked second in the categories of Best Overall Dive Destination, Macro Life, and Advanced Diving. Additionally, the destination received Readers’ Choice rankings in Best Value, Big Animals, Wreck Diving, and Wall Diving.

‘‘We are so proud of the results of this year’s survey which are a testament to the uniqueness of Bonaire as one of the world’s top scuba diving destinations,” said Mrs. Derchlien Vrolijk, Marketing Manager of Tourism Corporation Bonaire. “It’s an honor to be named among some famous diving spots in the Caribbean and Atlantic region. We are committed to maintaining the island’s spectacular underwater world as it is not only what makes Bonaire a true Diver’s Paradise, but also demonstrates the diversity of our diving product, and our ability to attract divers of all skill levels, from beginners to advanced.”

The 2021 Readers’ Choice Awards are published on www.scubadiving.com and are also featured in the November 2020 issue of the magazine.

Share This
error: Content is protected !!