Kralendijk – Despues ku trabounan di drecha i renobá e pir na bich di Chachacha a finalisá a kontinuá mesora ku renobashon di e área di bishitante ku e meta pa hasi esaki mas atraktivo.

Resientemente a kuminsá ku e área di bishitante na Chachacha Bich ku e intenshon pa esaki bira mas aksesibel i mas bunita. A drecha entre otro e murayanan na e bich i duna esaki un kolo nobo. A pone palapanan nobo pa krea mas fresku i komfortabilidat pa bishitantenan di e laman. Tambe a pone algun mesa i banki di betòn pa asina por sinta i disfrutá na un manera mas kómodo di e bich. A mira ku ya algun di e trabounan hasí aki na e bich a keda apresiá. Por a nota un bich bon bishitá durante fin di simannan tras di lomba.

Entidat Públiko di Boneiru (EPB) kièr hasi un yamada na tur bishitante di e bich di Chachacha pa huntu nos kuida e fasilidatnan nobo na e laman. Sòru pa semper tene limpi i ruim òp ora ta bai kas. Teniendo nos espasio limpi nos ta sòru pa e área keda higiéniko i tambe na un bon estado pa e siguiente bishitante.


CHACHACHA BEACH WEER OP ORDE GEBRACHT

Kralendijk – Na het afronden van de herstel- en vernieuwingswerkzaamheden aan de Chachacha pier werd meteen de renovatie van het bezoekersgedeelte ter hand genomen met het doel om dit stuk strand nog aantrekkelijker te maken.

Onlangs is men begonnen met het opknappen van het bezoekersgedeelte bij de Chachachabeach. De bedoeling is dat deze nog toegankelijkeren nog mooier wordt. De muren bij het strand zijn hersteld en in een mooie kleur geverfd. Er zijn nieuwe palapa’s geplaatst voor meer schaduw en gemak voor degenen die het strand bezoeken. Er zijn ook enkele betonnen tafels en banken neergezet zodat mensen comfortabel kunnen zitten en genieten van de zee. De uitgevoerde werkzaamheden worden gewaardeerd. Dat bleek  afgelopen weekenden toen het strand goed werd bezocht.

Het openbaar lichaam Bonaire (OLB) roept bezoekers op om goed voor de nieuwe faciliteiten te zorgen van de Chachachabeach.Houd het strand schoon en ruim de spullen op als je weer naar huis gaat. Door onze ruimtes schoon te houden zorgen wij ervoor dat deze plekken hygiënisch op orde blijven en in een goede staat achtergelaten worden voor de volgende bezoeker.         

Share This
error: Content is protected !!