KRALENDIJK – KNMI ta bolbe atvertí pa yobida ku ta na kaminda. Awe djarason atardi bientu lo supla for di direkshon sùit i ku e chèns ta hopi grandi ku den oranan di anochi e ta bira un sùitwèst. Tin hopi áwaseru lo bini for di Venezuela. Esaki por kai durante henter anochi. Bientu lo tin un velosidat di mas ku 18 nudo (mas ku 18 km/ora). Doño nan di boto chikitu mester tuma prekoushon. Ta pronostiká ku djaweps atardi un otro área di mal tempu ta yega Boneiru ku ta dura te djabièrnè mainta. Esaki ta bini tambe ku hopi áwaseru. Pa mas informashon: https://www.knmidc.org/weather/bonaire/?Warnings


KNMI WAARSCHUWT NOGMAAL VOOR REGEN EN VERANDERENDE WINDRICHTING

KRALENDIJK – KNMI waarschuwt dat in de namiddag harde wind kan komen uit het zuiden. In de avond uren kan de wind draaien, komend uit de richting zuidwesten. Uit de richting van Venezuela wordt veel regen verwacht. De regenbuien kunnen de hele avond door blijven vallen. De wind heeft een snelheid van meer dan 10 knopen ( 18 km/u). Eigenaren van boten moeten voorzorgsmaatregel nemen. De voorspelling is dat het slechte weer ook donderdagmiddag tot vrijdagochtend aanhoud. Ook dan kan er veel regen worden verwacht. Voor meer informatie kijk op: https://www.knmidc.org/weather/bonaire/?Warnings

Share This
error: Content is protected !!