KRALENDIJK – Awe 19 di novèmber 2020 ta Dia Internashonal di Hende Hòmber. Riba e dia di awe nos di Selibon kier a pone tur nos heroenan maskulino den spòtlait.

“Boso ta importante pa nos i pa e komunidat Boneriano. Kada un di boso, den kada área di boso trabou, a desplegá un sentido enorme di determinashon i dedikashon. Boso ta hòmbernan ku ta stima Boneiru i tambe boso trabou. Asta riba dianan di fiesta, dianan di awaseru i tambe na momentonan di emergensia boso tabata t’ei. Danki pa ta hòmbernan ehemplar i dediká na boso trabou. Boso ta e berdadero heroenan di Boneiru”.

Un felis dia di hende hòmber di parti Selibon NV.


INTERNATIONALE MANNENDAG

KRALENDIJK – Vandaag 19 november 2020 wordt de Internationale Mannendag gevierd. Op deze dag willen wij van Selibon al onze mannelijke helden voor het voetlicht plaatsen.

‘Jullie zijn belangrijk voor ons en voor de Bonairiaanse gemeenschap. Ieder van jullie, binnen zijn eigen werkgebied, heeft een enorme vastberadenheid en toewijding aan de dag gelegd. Jullie zijn mannen die hebben laten zien dat jullie van Bonaire houden en ook van jullie werk. Zelfs op feestdagen, regendagen en ook in noodsituaties, jullie waren erbij. Bedankt dat jullie voorbeeldige mannen en toegewijd zijn aan jullie werk. Jullie zijn de werkelijke helden van Bonaire.’

Een gelukkige Mannendag namens Selibon NV.


INTERNATIONAL MEN’S DAY

KRALENDIJK – Today November 19, 2020 will be International Men’s Day. On this day we at Selibon want to put all our male heroes in the spotlight.

“You are important to us and to the Bonaire community. Each of you, within your own field, has displayed tremendous determination and dedication. You are men who have shown that you love Bonaire and your work. Even on holidays, rainy days and also in emergency situations, you were there. Thank you for being exemplary men and dedicated to your work. You are the real heroes of Bonaire. “

Happy Men’s Day on behalf of Selibon NV.

Share This
error: Content is protected !!