KRALENDIJK – Dia 23 di novèmber último a suministrá e di 250 fiansa di Qredits Boneiru na empresario John Cicilia. Danki na e fiansa di Qredits, John por sigui ekspandé su mes empresa ‘Rijschool Sicurezza’. Qredits ta aktivo for di 2015 na Boneiru. Empresario nobo i eksistente por bini na remarke pa un krédito di un maksimo di $50.000,- pa finansiá e komienso of ekspanshon di nan empresa.

Un represante di Entidat Públiko di Boneiru i Jenilee Schotborgh – konsehero empresarial di Qredits – a entregá un chèk simbóliko na empresario John Cicilia. John ta un empresario lokal ku ta konosí pa su trabou komo shòfur di ambulans i fasilitadó di kursonan di EHBO. Den 2016 el a lanta su propio ‘rijschool’ kual ku tabata su pashon for di su tempu yòng. John ta stima duna lès i esei ta loke ta motiv’é tur dia pa sigui desaroyá su mes komo persona i tambe su empresa.

Qredits Boneiru tin e meta pa sostené empresarionan pa start nan negoshi òf inbertí den nan empresa eksistente. Esaki dor di ofresé entre otro fiansa mikro te ku un suma di $50.000, coaching, i medionan pa desaroyá na e empresario i su negoshi. Tambe Qredits ta ofresé un krédito transitorio yamá ‘corona-overbruggingskrediet’ pa yuda empresarionan sobreviví durante e krísis ekonomiko aktual. Esaki ta enserá entre otro un finansiamentu di maksimal $ 25,000.- ku un interes di 2% den e promé aña. Qredits a habri su portanan den 2015 na Boneiru i su kantoor ta situá na Kaya Industria 15-G. Entretantu Qredits a risibí hopi aplikashon pa tantu fiansa mikro i krédito transitorio di empresarionan lokal. Aktualmente tin 250 fiansa otorgá i tin hopi petishon ainda den proseso. E tipo di empresanan finansiá ta hopi variá i ta aktivo den diferente sektor. Tur tabata tin difikultat pa yega na fondonan finansiero i tabata tin mester di e empuhe nesesario. Klientenan di Qredits tambe por risibi konseho, guia i oportunidat di desaroyo gratis, paso Qredits ta mas ku djis fiansa.

Pa mas informashon tokante di Qredits Boneiru i nos produktonan finansiero i edukativo, por bishitá https://bonaire-nl.qredits.com/. E wèpsait aki ta disponibel na dos idioma: Hulandes i Papiamentu. Petishon pa un kredito por keda hasí na un manera fasil i simple via di e wépsait.


250STE MICROKREDIET VERSTREKT OP BONAIRE

KRALENDIJK – Op 23 november werd de 250ste krediet van Qredits Bonaire verstrekt aan ondernemer John Cecilia. Met deze lening kan hij de gewenste uitbreiding voor zijn onderneming ‘Rijschool Sicurezza’ waarmaken. Qredits is sinds 2015 actief op Bonaire. Startende en bestaande ondernemers kunnen hier tot $50.000,- krediet lenen voor de start of groei van hun bedrijf.

Een vertegenwoordiger van het Openbare Lichaam Bonaire en Jenilee Schotborgh, Bedrijfsadviseur van Qredits, hebben een symbolische cheque overhandigd aan ondernemer John Cicilia. John is een lokale ondernemer, bekend als chauffeur van de ambulance en docent EHBO-cursussen. In 2016 heeft hij zijn eigen rijsschool opgericht om zijn passie van jongs af waar te maken. Lesgeven geeft John voldoening en motiveert hem zijn kennis op peil te houden en tevens zorg te dragen voor de groei en ontwikkeling van zijn bedrijf.

Qredits Bonaire heeft als doel om het ondernemerschap op Bonaire te versterken door onder andere Microkredieten tot $50.000,- aan te bieden aan (startende) ondernemers. Ook biedt zij persoonlijke coaching en andere middelen gericht op de ontwikkeling van de ondernemer en zijn/haar bedrijf. Bij Qredits kunnen bestaande ondernemers ook terecht voor een corona-overbruggingskrediet van maximaal $25.000,-. Dit krediet is bedoeld om bestaande ondernemers te helpen de huidige crisis te overleven. De ondernemer betaalt daarbij slechts 2% rente op het kredietbedrag over het eerste jaar. Sinds eind 2015 is Qredits gevestigd op Bonaire en houdt zij kantoor te Kaya Industria 15-G. Inmiddels zijn er vele kredietaanvragen bij Qredits ingediend en zijn er 250 gefinancierd. De ondernemingen zijn zeer divers en actief in verschillende sectoren. Allen hadden moeite met financiering en zochten naar net dat extra steuntje in de rug. Klanten van Qredits krijgen ook advies en gratis begeleiding en training, want Qredits biedt meer dan krediet alleen.

Meer informatie over Qredits Bonaire is te vinden op https://bonaire-nl.qredits.com/. De website is in twee talen beschikbaar: Nederlands en Papiamentu. Een kredietaanvraag kan eenvoudig via de website worden ingediend.

Share This
error: Content is protected !!