KRALENDIJK – Resientemente a entregá algun plachi di number na warda di polis. Bo ta rekonosé un di e plachinan aki i nan ta prosedente di ladronisia? Mèldu esaki na polis.

Entretantu a entregá e departamentu di finansa di Entidat Públiko Boneiru e plachinan di number, kaminda por buska nan ku un prueba di polis.

Nan a hòrta algu di bo? Bo tas òf baiskel? Òf porta asta bo outo? Esaki ta hopi fèrfelu. Mas pió ta tambe si nan kibra drenta bo kas. No solamente bo a pèrdè bo artíkulonan pero e ta afektá bo privasidat i sentido di seguridat tambe. Polis por yuda bo ora bo duna keho. Tambe polis ta haña mihó bista unda i ki ora ladronnan ta aktivo. Ku e informashon aki por lokalisá e malechornan mas rápido.


KENTEKENPLATEN GEVONDEN

KRALENDIJK – Op 19 november werden een aantal kentekenplaten ingeleverd bij het politiebureau. Herkent u uw kentekenplaat en is het afkomstig van diefstal? Meld dit dan bij de politie.

De kentekenplaten zijn inmiddels ingeleverd bij de afdeling financiën van het Openbaar Lichaam Bonaire waar ze opgehaald kunnen worden met een bewijs van de politie.

Is er iets van u gestolen? Uw tas of fiets? Of misschien zelfs uw auto? Dat is vervelend. Nog erger is het als iemand in uw huis inbreekt. Niet alleen uw spullen zijn weg, maar ook uw privacy en veiligheidsgevoel worden dan aangetast. De politie kan u helpen als u aangifte doet. Ook krijgt de politie met uw aangifte meer inzicht waar en wanneer dieven actief zijn. Met deze informatie kunnen dieven sneller worden opgespoord.

Share This
error: Content is protected !!