KRALENDIJK – Den siman di 23 pa 27 di novèmber, a trein un grupo di 4 agente polisial pa bira ‘Certified Bikers’ (koredó di baiskel sertifiká). E treinen a konsistí di un parti práktiko i un parti teorétiko.

Den e parti práktiko a trein e agentenan den diferente tipo di téknika kon pa aktua durante situashonnan urgente. Un patruya riba baiskel ta mas mobil i por drenta den akshon mas rápido den sierto situashon.

For di yanüari 2020 Kuerpo Polisial Hulanda Karibense tin dos instruktor di baiskel lokal sertifiká ku a haña nan treinen di Nationale Politie.


KRALENDIJK – In de week van 23 tot 27 november werd een groep van 4 agenten opgeleid tot “Certified Bikers’. De opleiding bestond uit een praktische en een theoretische gedeelte.

In de praktijk werden de agenten getraind in verschillende technieken om tijdens dringende situaties op te treden. Een patrouille op de fiets is mobieler en kan in bepaalde situaties sneller in actie komen.

Vanaf januari 2020 heeft het Korps Politie Caribisch Nederland twee lokale gecertificeerde fiets instructeurs die door de Nationale Politie opgeleid zijn.

Share This
error: Content is protected !!