KRALENDIJK – Riba djamars promé di desèmber a detené un mucha hòmber di 17 aña di inisial R.G.R.S di 17 aña en konekshon ku violashon di Lei di Tráfiko, pa no duna oido na òrdu di polis i pa resistensia durante di detenshon. E sospechoso tabata hòp su baiskel riba kaminda públiko i a neglishá òrdu di polis pa stòp ku esaki. E sospechoso a sigui hasi esaki i tabata stroba tráfiko i trese usuarionan den peliger. Ora polis a ordená e sospechoso pa baha for di e baiskel, ela nenga esaki i a ekspresá palabranan ofensivo. E ora ei a informé ku e ta detené. Ela bira agresivo i no a koperá ku su detenshon. A konfiská e baiskel.


VERZET BIJ AANHOUDING

KRALENDIJK – Op dinsdag 1 december werd een jongeman met initialen R.G.R.S. van 17 jaar, aangehouden wegens overtreding van de verkeersverordening, voor het geen gehoor geven aan vorderingen van de politie en voor verzet tijdens aanhouding. De verdachte was op een fiets ‘wheelie’ aan het maken op de openbare weg en negeerde bevelen van de politie om hiermee te stoppen. ‘Wheelie’ maken is het op het achterwiel fietsen. Hij ging vervolgens door hiermee waardoor hij het verkeer belemmerde en in gevaar bracht. bij vordering van de politie om van de fiets af te stappen, weigerde de verdachte en deed beledigende uitingen. Hij werd toen medegedeeld dat hij aangehouden wordt. Hij werd agressief en werkte helemaal niet mee aan zijn aanhouding. Zijn fiets werd ook in beslag genomen

Share This
error: Content is protected !!