Kralendijk – Un persona a rekuperá i 2 a tèst positivo pa Covid-19. Di e personanan ku a tèst positivo e fuente ta konosí. Di personanan ku a tèst positivo e siman akí, mayoria ta hende lokal ku tabatin kontakto ku personanan di Kòrsou ku a bini nos isla pa negoshi.

Di e 10 hendenan ku a tèst pa Covid-19, 2 a resultá di ta positivo. Riba 11 di desèmber tin 7 kaso aktivo di Covid-19 na Boneiru. Tin 142 persona ku a rekuperá i no tin ningun persona hospitalisá pa motibu di Covid-19.

Bo tin keintura, doló di garganta òf kualke otro síntoma relatá na Covid-19? Keda bo kas i yama 0800-0800.

Mantené e instrukshonnan di higiena. Kome salú, drumi sufisiente i move regular pa hisa bo resistensia. Kuida bo mes i esnan rondó di bo.


BRON VAN BESMETTING IS BEKEND

Kralendijk – Er is 1 persoon hersteld en 2 personen zijn positief getest. Van de meeste positief geteste personen is de bron duidelijk. De meeste personen die de afgelopen week positief testten, zijn inwoners van Bonaire die contact hadden met zakelijke bezoekers uit Curaçao. 

Onder de 10 geteste mensen zijn er 2 positieve gevallen van Covid-19 ontdekt. Op 11 december telt Bonaire 7 actieve gevallen van Covid-19. 

142 personen zijn hersteld en er zijn geen ziekenhuisopnamen.

Heb je verhoging, keelpijn of andere klachten die wijzen op Covid-19? Blijf thuis en bel 0800-0800. Houd je aan de hygiëne instructies. Eet gezond, blijf in beweging en slaap voldoende. Zorg goed voor jezelf en de mensen om je heen.

Share This
error: Content is protected !!