KRALENDIJK – Den e temporada tras di lomba a drenta algun keho tokante molèster di muchanan riba baiskel ku ta kore den sentro di suidat, anochi sin lus, ku ta kore hòp i asina ta hinka nan mes i otronan den peliger. For di den e siman aki ya kaba algun miembro di e patruya riba baiskel di KPCN a kombersá di forma estrikto ku algun di e muchanan aki tokante nan komportashon. Den e dianan benidero e patruya riba baiskel di KPCN lo ta visiblemente presente den sentro di suidat pa atendé ku e problema aki. Si no duna koperashon na esaki, lo tuma medidanan nesesario.

Komportashon iresponsabel den tráfiko ta trese esun ku ta hasié pero tambe otronan den peliger. KPCN ta enfatisá pa un i tur tene nan mes na e reglanan vigente pa asina kontribuí na kontinuashon di e seguridat den tráfiko riba e isla.


OVERLAST JONGE FIETSERS IN HET CENTRUM

KRALENDIJK – De afgelopen tijd zijn er meerdere meldingen binnengekomen over overlast van kinderen op de fiets, s ’avonds zonder verlichting, die in het centrum rondrijden, wheelies maken en zo zichzelf en het verkeer in gevaar brengen. Sinds deze week werd een aantal al kinderen streng op hun gedrag aangesproken door de dienstdoende bike patrouilles. Komende dagen zullen de bike patrouilles zichtbaar aanwezig zijn in het centrum om dit probleem aan te pakken. Indien er hieraan niet wordt meegewerkt, zullen er passende maatregelen worden genomen.

Het tonen van onverantwoordelijk rijgedrag in het verkeer brengt degene die het doet, maar ook anderen in gevaar. KPCN benadrukt dat een ieder zich aan de geldende regels moet houden om zo bij te dragen aan het behouden van de verkeersveiligheid op het eiland.

Share This
error: Content is protected !!