Kralendijk – Water en Energiebedrijf Bonaire (WEB N.V.) komo produktor i distribuidor di awa di bebe pa Boneiru, resientemente a risibí hopi yamada i e-mail di klientenan preokupá pa ku e supuesto subida di preis di awa di bebe.

Tin un notisia ta sirkulando den medionan di komunikashon ku pa motibu di gastunan haltu di awa di irigashon, klientenan doméstiko por spera un subida di 80% riba nan kuenta di awa di bebe.

WEB ta sigurá su klientenan ku e informashon aktual den medianan lokal no ta relashoná ku e tarifanan di awa di bebe. Dentro di poko lo publiká e tarifanan pa awa di bebe. Eventual adaptashon di tarifa no ta radikal.


WEB WIL ZIJN KLANTEN VERZEKEREN DAT DE HUIDIGE INFORMATIE IN DE LOKALE MEDIA GEEN BETREKKING HEEFT OP DE DRINKWATERTARIEVEN.

Kralendijk – Water en Energiebedrijf Bonaire (WEB N.V.) als producent en leverancier van drinkwater voor Bonaire, heeft onlangs veel telefoontjes en e-mails van bezorgde klanten ontvangen over een zogenaamde prijs stijging van drinkwater.

Er circuleert een bericht in de lokale media dat vanwege hoge kosten van riool water, huishoudens een verhoging van 80% op hun rekening van drinkwater kunnen verwachten.

WEB wil zijn klanten verzekeren dat de huidige informatie in de lokale media geen betrekking heeft op de drinkwatertarieven. Binnenkort worden de nieuwe tarieven voor drinkwater gepubliceerd. Eventuele tarief aanpassingen zullen niet radicaal van aard zijn.


WEB WANTS TO ASSURE ITS CUSTOMERS THAT CURRENT INFORMATION IN THE LOCAL MEDIA DOES NOT RELATE TO DRINKING WATER TARIFFS.

Kralendijk – Water en Energiebedrijf Bonaire (WEB N.V.) as a producer and supplier of drinking water for Bonaire, recently received many phone calls and emails from concerned customers about a so-called price increase of drinking water.

There’s some report circulating in the local media that due to the high costs of sewage water, households can expect an 80% increase on their drinking water bill.

WEB wants to assure its customers that current information in the local media does not relate to drinking water tariffs. The new rates for drinking water will be published soon. Any rate adjustments will not be of a radical nature.

Share This
error: Content is protected !!