KRALENDIJK – A atendé estrikto ku un habitante tokante su kondukta durante ku e tabata hasiendo un ‘melding’. El a insultá un ámtenar den funshon. E habitante a pidi diskulpa.

Polis ta haña agresividat i violensia kontra su kolaboradónan inakseptabel. Trahadónan di polis ta klaro tokante kiko ta òf no ta komportashon akseptabel i ta atendé mesora ku e persona agresivo tokante esaki. Naturalmente no ta aseptá violensia físiko, meskos ku no ta aseptá menasa, maltrato òf insulto. Esaki ta konta pa tur trahadó di KPCN; e agentenan, reshèrshi, kolaboradónan di ‘meldkamer’, trahadónan na bali i tambe trahadónan di e departamentonan ku ta duna sosten.


BEWONER STRENG AANGESPROKEN

KRALENDIJK – Een bewoner die tijdens het maken van een melding een ambtenaar in functie beledigde, werd streng aangesproken op zijn gedrag. Hij bood zijn excuses aan.

De politie vindt agressie en geweld tegen haar medewerkers onacceptabel. Politiemedewerkers zijn duidelijk in wat wel en geen toelaatbaar gedrag is en spreken de agressieve persoon er direct op aan. Fysiek geweld tegen politie ambtenaren wordt natuurlijk niet geaccepteerd, evenmin als bedreiging, mishandeling of belediging. Dit geldt voor iedereen die bij de politie werkt: agenten, rechercheurs, medewerkers van de meldkamer, baliemedewerkers en medewerkers van ondersteunende afdelingen.

Share This
error: Content is protected !!