KRALENDIJK – Riba djamars 15 di desèmber, den oranan di atardi a detené un hòmber di inisial A.A.J. di 21 aña di edat den Kaya Grandi enkonekshon ku e no a kumpli ku e obligashon di identifikashon. A para e sospechoso den su outo durante di un kòntròl rutinario. Despues di a puntr’e tres biaha pa identifiká su mes, ela nenga di hasi esaki i a detené pa no a kumpli ku e obligashon di identifikashon. Ademas ela haña un prosès ferbal tambe komo ku e no tabatin un reibeweis bálido i e no tabatin su faha di seguridat bisti.

E obligashon di identifikashon ta enserá ku tur hende for di e edat di 14 aña mester por mustra un prueba di identidat bálido si polis puntra pa esaki. Tambe otro ámtenar ku ta supervisá kumplimentu ku leinan, por puntra pa un prueba di identidat bálido.


NIET VOLDOEN AAN DE IDENTIFICATIEPLICHT LEIDT TOT AANHOUDING

KRALENDIJK – Op dinsdag 15 december werd een man met initialen A.A.J. van 21 jaar in de middaguren aan de Kaya Grandi aangehouden wegens het niet voldoen aan de identificatieplicht. De verdachte werd in zijn auto gestopt tijdens een reguliere controle. Na drie keer te hebben gevraagd naar zijn gegevens wilde hij deze niet geven en werd hij aangehouden wegens het niet voldoen aan de identificatieplicht. Tevens kreeg hij een proces-verbaal voor het niet hebben van een geldige rijbewijs en het niet dragen van de autogordel.

De identificatieplicht houdt in dat iedereen vanaf 14 jaar een geldig identiteitsbewijs moet kunnen tonen als de politie daar om vraagt. Ook andere ambtenaren die toezicht houden op de naleving van wetten, kunnen u vragen om een geldig identiteitsbewijs.

Share This
error: Content is protected !!