KRALENDIJK – Awe ta e último dia di aña. Manera kustumber polis lo mantené e ordenansa di emergensia establesé pa Gezaghèber. Lo kontrolá riba e distansia sosial, riba bailamentu, riba evento nan grandi i tambe riba e orario di sera di 12’or di mardugá pa establesimentunan di hóreka.

Banda di esaki polis lo tin kapasidat èkstra disponibel pa mantené e órden públiko. Si ta nesesario lo tuma medidanan den i rondó di Centrumgebied pa regulá tráfiko pa di e manera aki prevení un ola èkstra di hende i pa prevení molèster di bochincha. Ta hasi esaki den palabrashon ku e empresanan i ku Drihuk. Nos ta konta ku kolaborashon di un i tur pa ku esaki.

KPCN ta deseá henter pueblo un kambio di aña felis i seif!


STRENGE CONTROLE TIJDENS JAARWISSELING

KRALENDIJK – Vandaag is de laatste dag van het jaar. Zoals gebruikelijk zal de politie de door de gezaghebber ingestelde noodverordening handhaven. Er zal gecontroleerd worden op onder andere het afstand houden, dat er niet gedanst wordt, op grote evenementen en op de sluitingstijd van 24:00 uur voor de horeca.

Hiernaast zal de politie extra capaciteit inzetten voor handhaving van de openbare orde. Indien nodig zullen er in en om het centrumgebied maatregelen worden genomen om het verkeer te reguleren om op deze manier extra toestroom van mensen tegen te gaan en geluidsoverlast te voorkomen. Dit in afstemming met de ondernemers en de Driehoek. We rekenen op de medewerking van een ieder daarbij.

KPCN wenst een ieder een fijne en veilige jaarwisseling!

Share This
error: Content is protected !!