KRALENDIJK – Den oranan di atardi riba djaluna 11 di yanüari, a detené un hòmber di inisial N.M.E. di 61 aña di edat en konekshon ku un fiesta ku ela organisá riba 26 di desèmber 2020. Hasiendo esaki ela viola diferente regla i e no a kumpli tampoko ku e ordenansa di emergensia ku tabata na vigor. P’esei Ministerio Públiko a duna outorisashon pa detené e hòmber aki pa asina investigá e kaso mas aleu. No ta ekskluí mas detenshon den e kaso aki.


AANHOUDING ORGANISATOR FEEST

KRALENDIJK – Op maandag 11 januari werd in de middaguren een man met initialen N.M.E. van 61 jaar aangehouden, in verband met een feest dat op 26 december 2020 werd gehouden. De man overtrad verschillende regels en voldeed niet aan de toen geldige noodverordening. Hierdoor heeft het OM toestemming gegeven om deze man aan te houden en de zaak verder te onderzoeken. Meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Share This
error: Content is protected !!