KRALENDIJK – Alrededor di 01:20 di mardugá riba djadumingu 3 di yanüari, a para un outo pa kòntròl. E outo tabata biniendo for di direkshon kontrali riba Kaya Industria i tabatin lus ku ta kambia di kolo loke por konfundí otro partisipante den tráfiko. P’esei e patruya a duna señal pa para pa un kòntròl pa ku kumplimentu ku e Lei di Tráfiko. Durante di e kòntròl a resultá ku e shofùr no tabatin reibeweis ni seguro bálido. E outo tabatin plachi di number pero esaki no tabata pertenesé na e outo. E shofùr a haña un prosès ferbal i komo ku ela haña but vários biaha kaba pa manehá sin reibeweis, i a konfiská e outo tambe.


AUTO IN BESLAG GENOMEN NA CONTROLE

KRALENDIJK – Omstreeks 01.20 uur op zondag 3 januari werd een auto gestopt ter controle. De auto kwam vanuit tegenovergestelde richting op de Kaya Industria en had koplampen die van kleur veranderden wat verwarrend werkt voor overig wegverkeer. Daarom gaf de patrouille een stopteken voor een controle ter naleving van de Wegenverkeersverordening. Bij de controle bleek dat de bestuurder geen geldig rijbewijs en ook geen geldig verzekeringsbewijs had. De auto had wel nieuwe nummerplaten, maar deze behoorden niet bij deze auto. De bestuurder kreeg een proces-verbaal. Omdat de bestuurder al meerdere malen is bekeurd voor het rijden zonder rijbewijs werd de auto ook in beslag genomen.

Share This
error: Content is protected !!