KRALENDIJK – Riba djabièrnè 8 di yanüari 2021, polis den kolaborashon ku Ministerio Públiko, a tene un kòntròl basa riba poseshon di vürwèrk den 18 klas na Scholengemeenschap Boneiru (SGB) situá na Kaya Frater Odulfinus. Esaki en konekshon ku e vários reklamonan ku a drenta tokante molèster di vürwèrk. Durante di e kòntròl a bin topa ku entre otro vürwèrk, simia di mariwana, un ‘stanleymes’, un laiter i un skèr skèrpi. A konfiská tur esakinan. A informá mayornan di e muchanan serka kua a topa ku e artíkulonan.


CONTROLE OP DE SCHOLENGEMEENSCHAP BONAIRE (SGB)

KRALENDIJK – Op vrijdag 8 januari 2021 heeft de politie in samenwerking met het OM een controle op vuurwerk uitgevoerd in 18 klassen van de Scholengemeenschap Bonaire aan de Kaya Frater Odulfinus. Dit naar aanleiding van de vele klachten over vuurwerkoverlast. Tijdens de controle werd onder andere vuurwerk, hennepzaadjes, een stanleymes, een aansteker en een scherpe schaar aangetroffen. Alles werd in beslag genomen. De ouders van de leerlingen waarbij de spullen zijn aangetroffen zijn hierover geïnformeerd.

Share This
error: Content is protected !!