KRALENDIJK – Alrededor di 3:30 di atardi, sentral di polis a risibí notifikashon tokante un aksidente ku un skuter. Na e sitio a resultá ku e shofùr di e skuter a kore dal den un kabel ku tabata kologá muchu abou ku konsekuensia ku el a kai. E shofùr tabata heridá i ambulans a transporté pa hospital pa tratamentu médiko. A pone e kompanianan di telekomunikashon responsabel na altura pa solushoná e problema di e kabel.

LAAGHANGENDE KABEL OORZAAK VAN ONGELUK

KRALENDIJK – Omstreeks 15:30 uur op dinsdag 19 januari, kreeg de politiecentrale melding over een aanrijding met een scooter. Ter plaatse bleek dat de bestuurder tegen een laag hangende kabel was gereden waardoor hij ten val kwam. De bestuurder van de scooter was gewond en werd met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling. De verantwoordelijke telecommunicatiebedrijven werden in kennis gesteld zodat zij het probleem met de kabel kunnen oplossen.

Share This
error: Content is protected !!