KRALENDIJK – Wikènt tras di lomba a tene kòntròlnan riba kumplimentu ku e ordenansa di emergensia na diferente establesimentu di hòreka. Dos establesimentu a haña un atvertensia. Na un kas a atvertí e habitantenan i a manda hendenan ku tabata presente, kas.

Polis den kolaborashon ku e direktorado di Supervishon i Mantenshon di Entidat Públiko, lo kontrolá riba por ehèmpel kumplimentu ku e distansia sosial i e kantidat máksimo di persona ku ta permití. Na kada kaso lo wak ta di ki tipo di violashon(nan) ta trata di dje i kua lo ta e mihó manera pa atendé ku esaki, hasiendo esaki ku rèspèt mutuo. Lo no tolerá violensia ferbal i/òf agresividat kontra nos trahadónan. Un komportashon trankil di un i tur durante di kòntròlnan i na momentu ku konstatá violashonnan ta kondusí na solushon pasífiko.

E kòntròl intensivo dor di e instansianan menshoná lo sigui tuma lugá regularmente den e periodo benidero. Un biaha mas ta sigui un yamada na un un tur pa tene nan mes na e reglanan di e ordenansa di emergensia.

Bo a mira algu sospechoso? Yama 717-8000 òf e liña di tep anónimo 717-7251.


CONTROLES NOODVERORDENING

KRALENDIJK – Afgelopen weekend werden controles op naleving van de noodverordening uitgevoerd bij diverse horeca bedrijven. Twee locaties kregen een waarschuwing. Bij een woning werden de bewoners gewaarschuwd en mensen naar huis gestuurd.

De politie en medewerkers van de directie Toezicht en Handhaving van het Openbaar Lichaam, controleren op bijvoorbeeld ‘social distance’ en het maximaal aantal toegestane personen. Bij iedere melding zal er worden gekeken wat voor overtreding het betreft en wat de beste oplossing hiervoor is, met wederzijds respect. Verbaal geweld of agressie tegen onze medewerkers zal niet worden getolereerd. Een rustige medewerking van een ieder bij controles en bij constatering van overtredingen leidt tot een vreedzame oplossing.

Intensieve controles door de genoemde instanties zullen met regelmaat plaatsvinden in de komende periode. Nogmaals een oproep aan iedereen om zich te houden aan de regels van de noodverordening.

Heeft u iets verdachts gezien? Bel 911 of 717-8000 of de anonieme tip lijn 717-7251.

Share This
error: Content is protected !!