Kralendijk – KLM ta sigui bula normalmente segun skema pa Boneiru, Aruba, Kòrsou i Sint Maarten. Esaki e mènedjer regional Cees Ursem a partisipá na Entidat Públiko Boneiru. Anteriormente e kompania di aviashon a anunsiá ku nan ta stòp ku nan buelonan interkontinental. Segun e kompania den práktika tabata imposibel pa laga e personal di buelo kumpli ku e kondishon nobo di un tèst antigéniko pa biahe.

E siman aki Hulanda a anunsiá ku biaheronan for di paisnan ku riesgo haltu ku ke biaha pa Hulanda, banda di un tèst di PCR mester laga hasi un tèst antigéniko tambe. Boneiru ta un pais di riesgo abou pa Hulanda. Biaheronan ku ta biaha for di Boneiru pa Hulanda, no tin mester di laga hasi un tèst di PCR i tampoko un tèst antigéniko.


KLM BLIJFT NAAR BONAIRE VLIEGEN

Kralendijk – De KLM blijft gewoon volgens schema naar Bonaire, Aruba, Curaçao en Sint Maarten vliegen. Dat heeft regiomanager Cees Ursem aan het openbaar lichaam Bonaire meegedeeld. De vliegmaatschappij had eerder bekend gemaakt de intercontinentale vluchten te staken. Volgens de maatschappij was het in de praktijk onmogelijk om het vliegpersoneel aan de nieuwe reisvoorwaarde van een antigeentekst te laten voldoen.

Nederland kondigde deze week aan dat reizigers uit hoog risicolanden die naar het land willen komen, naast de PCR test ook een antigeentest moeten doen. Bonaire is een laag risicoland voor Nederland. Reizigers die vanuit Bonaire naar Nederland gaan, hoeven geen PCR test en geen antigeentest te doen.

Share This
error: Content is protected !!