Kralendijk – Entidat Públiko Boneiru ta trahando duru pa drecha nos kareteranan, ku fondonan ku Hulanda a pone disponibel relashoná ku e akuerdo di gobernashon.

Djaluna den oranan di mainta e kompania enkargá ku asfaltamentu di nos kareteranan Boneriaanse Wegenbouw Maatschappij (BWM) a inisiá ku asfaltamentu di e di dos fase di Kaya Carlos A. Nicolaas i parti di Kaya Jean B. Vitté. Trabounan di asfaltamentu lo tin un durashon di dos dia. Ta spera ku pa den medio di siman kaya Jean B. Vitté i Kaya Carlos Nicolaas lo bira aksesibel pa tur tráfiko.


WERKZAAMHEDEN KAYA JEAN B. VITTE EN CARLOS A. NICOLAAS IN LAATSTE FASE

Kralendijk – Het openbaar lichaam Bonaire (OLB) is bezig de wegen te herstellen met fondsen uit Nederland zoals afgesproken in het regeerakkoord.

In de ochtenduren maandag is het bedrijf dat belast is met het asfalteren van de wegen begonnen om een asfaltlaag aan te brengen op de Kaya Carlos A. Nicolaas en een gedeelte van Kaya Jean B. Vitté. Het aanbrengen van de asfaltlaag neemt twee dagen in beslag. Verwacht wordt dat de wegen Kaya Carlos A. Nicolaas en Kaya Jean B. Vitté in het midden van de week weer open zijn voor autoverkeer.

Share This
error: Content is protected !!