KRALENDIJK – Den oranan di mainta riba djasabra 23 di yanüari a detené un dama di inisial E.C.P. di 29 aña en konekshon ku destrukshon i maltrato. Algu mas lat riba djasabra 23 di yanüari a detené un dama di inisial C.R.T di 35 aña en konekshon ku menasa ku un arma. Den oranan di mainta riba djadumingu 24 di yanüari a detené un hòmber di inisial R.L.M. di 31 aña en konekshon ku kiebro i ladronisia.


AANHOUDINGEN AFGELOPEN WEEKEND

KRALENDIJK – In de ochtenduren van zaterdag 23 januari werd een vrouw met initialen E.C.P van 29 jaar aangehouden in verband met vernieling en mishandeling. Iets later op zaterdag 23 januari werd een vrouw met initialen C.R.T. van 35 jaar aangehouden wegens bedreiging met een wapen. In de ochtenduren op zondag 24 januari werd een man met initialen R.L.M. van 31 jaar aangehouden op de Kaya Korona wegens inbraak en diefstal.

Share This
error: Content is protected !!