KRALENDIJK – Entre djadumingu 24 di yanüari, 11.50 or di anochi i djaluna 25 di yanüari, 1or di mèrdia, deskonosínan a bai ku un skuter kolo shinishi di marka Kymco, modèl Agility, numerá MF-2130. E skuter tabata stashoná kantu di kaminda riba Kaya Ir. R. Statius van Eps komo ku gasolin a kaba. E tabata na lòk ku un lòk di stür i tambe tabata mará na un palu. Ta investigando e kaso.

Ladronisia di iPhone na sitio di sambuyá

Riba djasabra 23 di yanüari, entre 3.30 or i 4.45 or di atardi deskonosínan a bai ku un iPhone6s+ for di den dèshbòrt di un outo ku tabata stashoná na e sitio di sambuyá Oil Slick Leap. E outo no tabata na lòk pero e dèshbòrt si. E kaso ta bou di investigashon.


SCOOTER DIE LANGS DE WEG STOND GESTOLEN

KRALENDIJK – Tussen zondag 24 januari,23.50 uur en maandag 25 januari, 13.00 uur hebben onbekenden een grijze scooter van het merk Kymco, model Agility, met kenteken MF-2130 gestolen. De scooter stond langs de weg op de Kaya Ir.R. Statius van Eps omdat de benzine op was. De scooter was op slot met een stuurslot en was vastgezet aan een paal. De zaak wordt onderzocht.

Diefstal iPhone bij duik plek

Op zaterdag 23 januari werd tussen 15.30 uur en 16.45 uur een iPhone 6s+ weggenomen uit het dashboard van een auto die bij de duik plek Oil Slick Leap geparkeerd stond. De auto was niet op slot maar het dashboard wel. De zaak wordt onderzocht.

Share This
error: Content is protected !!