KRALENDIJK – Den oranan di anochi riba djasabra 30 di yanüari a tene un kòntròl di tráfiko na Kaya Korona na altura di e skol sekundario. Durante di e kòntròl aki a kontrolá un total di 24 vehíkulo i a duna 6 prosès ferbal pa entre otro manehá sin reibeweis i sin papelnan di seguro bálido.

Tambe durante kòntròl na diferente sitio a duna prosès ferbal pa entre otro manehá sin hèlm bistí, pa lusnan di patras defekto, pa no bisti faha di seguridat i tambe pa manehá ku un telefòn den man.

KPCN ta hala atenshon di un i tur pa nan tin e dokumentunan nesesario manera menshoná akiriba, na òrdu. Tambe ta konsehá estriktamente pa kumpli ku e reglanan di Lei di Tráfiko. Ku esaki bo tambe ta kontribuí na un tráfiko seif i sigur riba e isla. E periodo benidero lo bai tene kòntròl regularmente, kaminda lo aktua ku man duru na momentu ku no tin e dokumentunan menshoná ariba na òrdu i tambe si no ta kumpli ku reglanan di tráfiko.

Bo no ta kumpli ku reglanan? Bo por haña un but.

E suma di un but pa e violashonnan menshoná ta varia entre $30 te ku $225.


VERKEERSCONTROLE KAYA KORONA

KRALENDIJK – In de avonduren op zaterdag 30 januari werd een verkeerscontrole gehouden op de Kaya Korona ter hoogte van de middelbare school. Tijdens deze controle werden in totaal 24 voertuigen gecontroleerd en werden er 6 processen verbaal uitgeschreven voor onder andere het rijden zonder rijbewijs en zonder verzekeringspapieren.

Ook tijdens controles op verschillende locaties werden processen verbaal uitgeschreven voor het rijden zonder helm, voor het hebben van defecte achter-verlichting, het niet dragen van de autogordel en het hebben van een mobiele telefoon onder het stuur.

KPCN wil een ieder erop attenderen om de nodige bescheiden zoals hierboven genoemd op orde te hebben. Ook het zich houden aan de regels van de verkeersverordening wordt sterk geadviseerd. Hiermee draag je bij aan een veilig verkeer op het eiland. Er zullen de komende periode regelmatig controles gehouden worden, waarbij er streng wordt opgetreden als je bovengenoemde niet in orde hebt of als men zich niet houdt aan de verkeersregels.

Houdt je je niet aan de regels? Dan kan je een bekeuring krijgen.

Het bedrag van een boete voor bovengenoemde overtredingen varieert tussen de $30 en $225.

Share This
error: Content is protected !!