KRALENDIJK – Djasabra 13 febrüari den oranan di mardugá, alrededor di 2’or a drenta notifikashon na warda di polis di un atrako ku maltrato den area di ‘centrumgebied’. Na yegada di e unidatnan polisial ku a yega rápidamente na e sitio, por a komprondé ku un ratu promé 4 tipo lo mester a atraká e víktima i maltraté gravemente pa kita su pertenensianan for di dje. Mirando ku e hòmber tabata heridá, a pidi ambulans pa transporté pa hòspital pa e risibí tratamentu médiko.

Kontinuando ku e investigashon, den playa mes algun ratu despues outoridatnan a detené 3 hende hòmber sospechá di ta metí den e kaso di atrako ku maltrato aki. A detené e hòmber di inisialnan M.S di 22 aña di edat, D.B di 18 aña di edat, C.S di 33 aña di edat i ta buskando un di 4 sospechoso.

E kaso ta bou di investigashon. Si tin testigu den e kaso aki porfabor mèldu e informashon ku bo tin via 715-8000 òf anónimo via 717-7251


BEROVING

KRALENDIJK – Op zaterdag 13 februari, omstreeks 02.00 uur kreeg de politiecentrale melding van een beroving met mishandeling in het Centrumgebied. Vier mannen hebben het slachtoffer beroofd en zwaar mishandeld. Hij werd naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling. De mannen met initialen D.B van 18 jaar, C.S. van 33 jaar en M.S van 22 jaar werden aangehouden. Men is op zoek naar een vierde verdachte.

De zaak is in onderzoek. Als er getuigen zijn in deze zaak, verzoeken wij ze te bellen met 715 8000 of anoniem met 717 7251.

Share This
error: Content is protected !!