KRALENDIJK – Maduro & Curiel’s (Bonaire) N.V. ta anunsiá ku entrante 12 di febrüari próksimo, bo por sera un Hipotek ku e asina yamá “Hypotheek Garantie Bonaire (HGB)” na Playa Branch òf Hato Customer Service Center.

HGB ta hasi posibel pa abo por sera un hipotek i kumpra/konstruí bo promé kas na Boneiru sin kapital propio i alabes limitá e rísikonan finansiero.

Den kaso ku e situashon presentá ku bo no por kumpli mas ku bo pagonan di hipotek, e garantia (HGB) lo enkargá su mes pa bo no keda ku e debe, naturalmente si kumpli ku tur e kriterionan establesé.

Por bin na remarke si entre otro bo tin un kontrakt di trabou pa tempu indefiní i e montante di fiansa hipotekario ta un máksimo di $225.000.

Pa mas informashon tokante e sobrá rekisitonan pa bini na remarke pa HGB, bishitá nos wèpsait: www.hypotheekgarantiebonaire.nl

Pa un sita por tuma kontakto na: customer.support@mcbbonaire.com òf yama 715-5520.


KRALENDIJK – Maduro & Curiel’s Bank (Bonaire) N.V. informeert dat het vanaf 12 februari aanstaande mogelijk is om een hypotheek met Hypotheek Garantie Bonaire (HGB) aan te vragen bij hetzij Playa Branch, hetzij Hato Customer Service Center.

Een hypotheek met HGB maakt het mogelijk een aankoop van een bestaande woning of een nieuw te bouwen woning op Bonaire te financieren zonder eigen kapitaal en met minder financieel risico.

Mocht u uw hypotheek door bepaalde persoonlijke omstandigheden niet meer kunnen betalen, dan kan Hypotheek Garantie Bonaire er voor zorgen dat u niet met een schuld blijft zitten indien u aan bepaalde criteria voldoet.

U kunt in aanmerking komen voor een hypotheek met HGB als u onder andere, een vast contract (inkomen uit een dienstverband voor onbepaalde tijd) heeft en het aankoopbedrag van de woning en de totale lening niet meer dan $225,000 is.

Voor meer informatie en de criteria om in aanmerking te komen voor HGB en wat HGB voor u kan betekenen, kunt u deze terugvinden op onze website: www.hypotheekgarantiebonaire.nl. Voor een afspraak, stuur ons een e-mail naar: customer.support@mcbbonaire.com of u kunt ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoon: 715-5520.

Share This
error: Content is protected !!