KRALENDIJK – Selibon NV tin un trùk nobo pa e servisio di rekohé shushi pisá por ehèmpel, shushi di konstrukshon òf shushi di kurá (manera rama i palu grandi). E trùk aki ta disponé di un sistema kompletamente automatisá ku ta hasi e tareanan di e shofùr muchu mas fásil.

Rhoderick Djaoen, shofùr di e trùk nobo, ta sumamente kontentu ku kompra di e trùk aki. ‘Pa basta tempu kaba mi tabata wardando riba un trùk nobo i porfin el a yega. Mi ta hopi kontentu ku e trùk aki.’

Di e forma aki Selibon NV ta sigui traha pa no solamente sòru pa limpiesa di Boneiru pero tambe pa nos empleadonan por tin e medionan adekuá pa por hasi e trabou.


SELIBON NV NEEMT NIEUWE TRUCK IN ONTVANGST

KRALENDIJK – Selibon NV heeft een nieuwe truck voor het ophalen van zwaarafval zoals bouw- en sloopafval maar ook tuinafval. Deze truck beschikt over een compleet geautomatiseerd systeem dat de taken van de chauffeur veel gemakkelijker maakt.

Rhoderick Djaoen, de chauffeur van de truck, is zeer ingenomen met de aanschaf van deze truck. ‘Al geruime tijd was ik in afwachting van een nieuwe truck en nu is hij eindelijk aangekomen. Ik ben heel blij met deze vrachtwagen.’

Op deze manier blijft Selibon NV zich inzetten, niet alleen voor het schoonhouden van Bonaire, maar ook om ervoor te zorgen dat onze medewerkers de geschikte middelen hebben om het werk uit te voeren.


A NEW TRUCK FOR SELIBON NV

KRALENDIJK – Selibon NV has a new truck for the collection of bulky waste. This truck has a completely automated system that makes the driver’s tasks much easier.

Rhoderick Djaoen, the driver of the truck, is very pleased with the purchase of this truck. “I had been waiting for a new truck for quite some time and now it has finally arrived. I am very happy with this truck. “

In this way Selibon NV remains committed, not only to cleaning Bonaire, but also to ensure that our employees have the appropriate resources to carry out the work.

Share This
error: Content is protected !!