KRALENDIJK – Riba djasabra 20 di febrüari a detené un hòmber di inisial A.R.C. di 24 aña di edat en konekshon ku insulto di ámtenar den funshon. E sospechoso tabata presente na un fiesta na bich ku polis a para.

E sospechoso a resistí pisá kontra su detenshon; el a uza hopi forsa i a stroba e agentenan pa pone bui na su man. Dor di esaki e agentenan a haña nan obligá di uza violensia físiko pa a para e resistensia di e sospechoso. E kòntròlnan riba kumplimentu ku e ordenansa di emergensia lo sigui tuma lugá regularmente den e periodo benidero. Un biaha mas ta sigui un yamada na un un tur pa tene nan mes na e reglanan di e ordenansa di emergensia.


AANHOUDING TIJDENS CONTROLE NOODVERORDENING

KRALENDIJK – Op zaterdag 20 februari werd een man met initialen A.R.C. van 24 jaar aangehouden wegens belediging van een ambtenaar in functie. De verdachte was aanwezig bij een strandfeest dat door de politie werd gestopt.

De verdachte verzette zich hevig tegen zijn aanhouding. De agenten zagen zich genoodzaakt om fysiek geweld te gebruiken om het verzet van de verdachte te doorbreken. De controles op naleving van de noodverordening zullen met regelmaat blijven plaatsvinden in de komende periode. Nogmaals een oproep aan iedereen om zich te houden aan de regels van de noodverordening.

Share This
error: Content is protected !!