KRALENDIJK – Riba djaluna 22 di febrüari, kuminsando for di 7:45 di mainta, a tene un kòntròl di tráfiko plania na Kaya Korona. A duna 10 shofùr un prosès ferbal. E prosès ferbal nan tabata pa manehá sin faha di seguridat bistí, sin seguro bálido i sin reibeweis bálido. Ta hasi e tipo di kòntròlnan aki regularmente den kuadro di kumplimentu ku e Lei di Tráfiko nobo.

KPCN ta hala atenshon di un i tur pa nan tin e dokumentunan nesesario na òrdu. Tambe ta konsehá estriktamente pa kumpli ku e reglanan di Lei di Tráfiko. Ku esaki bo tambe ta kontribuí na un tráfiko seif i sigur riba e isla. E periodo benidero lo bai tene kòntròl regularmente, kaminda lo aktua ku man duru na momentu ku no tin e dokumentunan menshoná ariba na òrdu i tambe si no ta kumpli ku reglanan di tráfiko.

Bo no ta kumpli ku reglanan? Bo por haña un but.

E suma di un but pa violashonnan ta varia entre $30 te ku $225.


GEPLANDE VERKEERSCONTROLE

KRALENDIJK – Op maandag 22 februari, vanaf 15.00 uur, werd een geplande verkeerscontrole gehouden aan de Kaya Korona. Er werden in totaal 10 een processen verbaal uitgeschreven. De processen verbaal waren voor het rijden zonder autogordel om, zonder verzekering en zonder geldig rijbewijs. Deze verkeerscontroles worden uitgevoerd in het kader van de handhaving van de nieuwe verkeersverordening en zullen regelmatig gehouden worden.

KPCN wil een ieder erop attenderen de nodige bescheiden op orde te hebben. Ook het zich houden aan de regels van de verkeersverordening wordt geadviseerd. Hiermee draag je bij aan een veilig verkeer op het eiland. Er zullen de komende periode regelmatig controles gehouden worden, waarbij er streng wordt opgetreden als je bovengenoemde niet in orde hebt of als men zich niet houdt aan de verkeersregels.

Houdt je je niet aan de regels? Dan kan je een bekeuring krijgen.

Het bedrag van een boete varieert tussen de $30 en $225.

Share This
error: Content is protected !!