KRALENDIJK – Pa tur kliente ku nan Bankomátiko òf Credit Card ta bai vense fin di Febrüari òf Mart 2021 binidero, nos ta supliká pa pasa libremente na nos Hato Customer Service Center su bali di informashon, mañan djabièrnè 26 di febrüari, entre 15:30 pa 17:30 di atardi pa rekohé bo karchi. E orario aki lo ta solamente pa rekohé karchi.

Si bo ta deseá di buska esaki na Playa Branch, porfabor pa manda nos un whatsapp na 715-5520 òf email nos na customer.support@mcbbonaire.com i informá nos di esaki.


Belangrijke mededeling van de Maduro & Curiel’s Bank

KRALENDIJK – Aan al onze klanten met een Bankomatiko of Credit Card, waarvan de verval datum eind februari of eind maart 2021 is, doen wij een dringend beroep om hun nieuwe kaart morgen vrijdag 26 februari, tussen 15.30 uur en 17.30 uur bij onze Hato Customer Service Center op te halen. Let op! Tussen 15:30 uur en 17:30 uur is onze branch uitsluitend geopend voor klanten die hun nieuwe kaart komen ophalen.

Indien u dit bij de Playa Branch wenst op te halen, verzoeken wij u vriendelijk ons een whatsapp bericht te sturen via telefoon nummer 715-5520 of per e-mail: customer.support@mcbbonaire.com

Share This
error: Content is protected !!