KRALENDIJK – E dos simannan tras di lomba Kuerpo di Bombero Hulanda Karibense tabata drùk ku kòntròl di e kranchinan pa slan di brantspùit na Boneiru. A instalá un grupo di proyekto pa tèst tur e kranchinan pa slan di brantspùit, pa evaluá si nan ta fásilmente aksesibel ainda i pa inventarisá unda mester di mantenshon. Despues di e inventarisashon aki, huntu ku partnernan di kadena, lo traha un plan pa e añanan benidero tambe pa sòru pa tur e kranchinan pa slan di brantspùit keda aksesibel, keda  funshoná i mantené.


KRALENDIJK – Het Brandweerkorps Caribisch Nederland (BKCN) is de afgelopen twee weken druk bezig geweest met het controleren van de brandkranen op Bonaire. Er is een projectgroep samengesteld om alle bestaande brandkranen te testen, te beoordelen of deze nog goed bereikbaar zijn en te inventariseren waar onderhoud nodig is. Na deze inventarisatie wordt in samenwerking met ketenpartners een plan opgesteld om ook de komende jaren te zorgen dat alle brandkranen bereikbaar, functionerend en onderhouden blijven.


KRALENDIJK – During the past two weeks, the Caribbean Netherlands Fire Department (BKCN) has been busy checking the fire hydrants on Bonaire. A project group has been formed to test all existing fire hydrants, to assess whether they are still easily accessible and to make an inventory of where maintenance is needed. After this inventory, a plan will be drawn up in cooperation with chain partners to ensure that all fire hydrants remain accessible, functioning and maintained in the coming years.

Share This
error: Content is protected !!