KRALENDIJK – Den e wikènt tras di lomba a duna mas i mas shofùr but dor ku nan tabata kore sin dokumentunan bálido di seguro, sin faha di seguridat bistí, pa kore den direkshon robes i pa lusnan di brek ku no ta funshoná. Tambe pa manehá sin reibeweis bálido hopi biaha a duna but. En konekshon ku esaki a konfiská un outo komo ku e shofùr a haña prosès ferbal vários biaha pa manehá sin seguro i reibeweis bálido.

KPCN ta hala atenshon di un i tur pa nan tin e dokumentunan nesesario manera menshoná akiriba, na òrdu. Tambe ta konsehá estriktamente pa kumpli ku e reglanan di Lei di Tráfiko. Ku esaki bo tambe ta kontribuí na un tráfiko seif i sigur riba e isla. E periodo benidero lo bai tene kòntròl regularmente, kaminda lo aktua ku man duru na momentu ku no tin e dokumentunan menshoná ariba na òrdu i tambe si no ta kumpli ku reglanan di tráfiko.

Bo no ta kumpli ku reglanan? Bo por haña un but.

E suma di un but pa e violashonnan menshoná ta varia entre $30 te ku $225.


VERSCHILLENDE BOETES VOOR VERKEERSOVERTREDINGEN

KRALENDIJK – Afgelopen weekeinde werden tijdens reguliere verkeerscontroles meerdere bestuurders bekeurd voor het rijden zonder geldige verzekeringspapieren, zonder autogordel om, voor het rijden in verboden richting en voor niet functionerende remlichten. Ook voor het rijden zonder geldig rijbewijs werd vaak bekeurd. Hierbij werd ook een auto in beslag genomen doordat bestuurder vaker processen verbaal heeft gekregen voor het rijden zonder geldige verzekering en een geldig rijbewijs.

KPCN wil een ieder erop attenderen om de nodige bescheiden zoals hierboven genoemd op orde te hebben. Ook het zich houden aan de regels van de verkeersverordening wordt sterk geadviseerd. Hiermee draag je ook bij aan een veilig verkeer op het eiland. Er zullen de komende periode regelmatig controles gehouden worden, waarbij er streng wordt opgetreden als je bovengenoemde niet in orde hebt of als men zich niet houdt aan de verkeersregels.

Houdt je je niet aan de regels? Dan kan je een bekeuring krijgen.

Het bedrag van een boete voor bovengenoemde overtredingen varieert tussen de $30 en $225.

Share This
error: Content is protected !!