KRALENDIJK – Riba djaluna promé di mart a drenta keho di ladronisia di un tas ku entre otro sèn kèsh komo kontenido. E tas tabata di un trahadó di un supermerkado situá na Kaya Korona i tabata poné riba un rèki banda di kaminda e ta sinta. Despues a resultá via imágen di kámara ku dos dama a bai ku e tas. Algu mas lat a detené e dama di inisial T.M.N.L. di 18 aña na su kas. E trahadó a haña su tas i e sèn kèsh bèk.


AANHOUDING DIEFSTAL

KRALENDIJK – Op maandag 1 maart werd aangifte gedaan van diefstal van een tas met onder andere contant geld als inhoud. De tas was van een medewerker van de supermarkt en stond op een rek bij haar zit plek. Later bleek via camera beelden dat de tas door twee vrouwen was weggenomen. De vrouw met initialen T.M.N.L. van 18 jaar werd iets later bij haar woning aangehouden. De medewerker kreeg haar tas en contant geld terug.

Share This
error: Content is protected !!