KralendijkRelashoná ku dia Internashonal di hende muhé, biblioteka públiko a pone e trahadónan ku ta traha riba field den spòtlait.

Algun aña pasá tabatin e tendenshaku ta hende hòmber so por a kore trùk di sushi, bari kaya, traha na porta di lèntfil etc. Pero pa algun aña nos hende muhénan a demostrá ku nan tambe por hasi e tipo di trabou nan ei.

Biblioteka Públiko pa algun aña ta pone atenshon na e dia tan speshal aki. A opsekiá kada un di e dama nan aki un regalito kaminda nan por skohe un dia pa malkriá nan mes. Tambe nan a haña un tarheta di miembresía grátis di biblioteka públiko. Naturalmente algu dushi di pasa boka i bebe no a keda afó.Un pabien na tur hende muhé di Selibon i ta gradisí nan pa e trabou grandi ku nan ta ehersiendo dor di tene nos Boneiru limpi.


DE OPENBARE BIBLIOTHEEK HEEFT DE VROUWELIJKE MEDEWERKERS VAN SELIBON VOOR HET VOETLICHT GEPLAATST

KralendijkIn verband met de Internationale Vrouwendag heeft de Openbare Bibliotheek de medewerkers die in het veld werken voor het voetlicht geplaatst.

Enkele jaren geleden was er een trend dat alleen mannen vuilniswagens mochten besturen, de straten vegen, bij de ingang van de landfill werken enz. Maar sinds enkele jaren laten vrouwen zien dat ook zij dit soort werk kunnen doen.

De Openbare Bibliotheek besteed al een aantal jaren aandacht aan deze bijzondere dag. Elk van deze vrouwen kreeg een cadeautje, dat inhield dat ze  een dag konden uitkiezen waarop ze zichzelf mogen verwennen. Ook kregen ze een gratis lidmaatschapskaart van de Openbare Bibliotheek. Natuurlijk konden een lekker hapje en een drankje niet uitblijven. Alle vrouwelijke medewerkers van Selibon worden van harte gefeliciteerd en een woord van dank gaat naar hen uit  voor het geweldige werk dat ze doen door ons eiland schoon te houden.


Share This
error: Content is protected !!