KRALENDIJK – Riba djaweps 4 di mart a drenta keho di ladronisia for di den diferente kamber di un akomodashon turístiko situá na Kaya Internashonal. Un dama a presentá su mes komo trahadó di e akomodashon pa asina haña akseso na e kambernan. El a bai ku entre otro sèn kèsh i pertenensianan personal di e huéspetnan for di e kambernan. A detené e dama di inisial D.A.D.SJ di 24 aña pa ladronisia.


DAME VOOR DIEFSTAL AANGEHOUDEN

KRALENDIJK – Op donderdag 4 maart werd aangifte gedaan van diefstal in verschillende kamers bij een toeristenaccommodatie aan de Kaya Internashonal. Een dame deed zich voor als medewerker van de accommodatie om zo toegang tot de kamers te krijgen.Zij heeft onder andere contant geld en persoonlijke bezittingen van de gasten uit de kamers weggenomen. De dame met initialen D.A.D.SJ. van 24 jaar is aangehouden wegens diefstal.

Share This
error: Content is protected !!