KRALENDIJK – Riba djabièrnè 4 di mart sentral di polis a risibí notifikashon tokante un kandela na un kas situá na Seru Grandi. Na yegada a topa ku un tereno grandi ku a kima. Dos bòshi di mata tabata na kandela ainda. Brantwer a paga e kandela. No tabatin herido, pero e bisiñanan den besindario si tabatin molèster di holó i huma. E habitante na e sitio kaminda e kandela a surgi a deklará ku ta djis sushi e kier a kima. El a hasi esaki den un baki di metal pero no a paga tinu ku e baki no tabatin bòm, dor di kua e kandela a plama. A papia serio ku e habitante tokante e echo ku kimamentu di sushi ta kastigabel. Un próksimo biaha lo sigui un prosès ferbal. 


AFVALVERBRANDING RESULTEERT IN BRAND

KRALENDIJK – Op vrijdag 4 maart kreeg de politiecentrale melding van een brand bij een woning aan de  Seru Grandi. Bij aankomst trof men een groot afgebrand veld.Twee bosjes stonden nog in brand. De brandweer heeft de brandgeblust. Er raakte niemand gewond, maar de buren in de omgeving hadden wel overlast van stank en rook. De bewoner van de locatie waar de brand was vertelde dat hij enkel afval wilde verbranden. Dit had hij in een metalen bak gedaan zonder op te merken dat de bak geen bodem had waardoor het vuur zich verspreidde. De bewoner is aangesproken op het feit dat afval verbranden strafbaar is. Bij een volgende keer volgt een proces verbaal.

Share This
error: Content is protected !!