KRALENDIJK – Riba djamars 16 di mart a drenta keho di ladronisia for di un kurá di un kas situá na Bulevar Gobernador Nicolaas Debrot. Ta trata di un mashin di supla blachi di mata ‘blow-vac” industrial i un baiskel di marka Trek, modèl Navigator. Algu mas lat a haña e baiskel kantu di kurá di e bisiñanan. Ta investigando e kaso.

A hòrta baiskel di ‘freestyle’

Riba djamars 16 di mart a drenta keho di ladronisia di baiskel di ‘freestyle’ koló pretu. E baiskel di ‘freestyle’ tin steker pegá na e parti ariba i abou di e herante i ta spesial pa hasi kenshi. Doño di e baiskel, un mucha hòmber di 6 aña, i algun otro mucha tabata hungando pafó alrededor di 6:45 di atardi na momentu ku un hóben di mas o ménos 13 aña a aserká nan pa fia e baiskel pa mustra nan algun kenshi. E mucha hòmber di 6 aña a bai di akuerdo. E hóben a mustra nan algun kenshi i despues a kore bai ku e baiskel. Ta investigando e kaso.


Diefstal vanaf erf

KRALENDIJK – Op dinsdag 16 maart werd aangifte gedaan van diefstal vanaf een erf van een woning aan de Bulevar Gobernador Nicolaas Debrot. Het gaat om een industriële ‘blow-vac’ machine voor het wegblazen van bladeren en een fiets van het merk Trek, model Navigator. De fiets werd iets later tegen het hek van de buren teruggevonden. De zaak wordt onderzocht.

Freestyle fiets gestolen

Op dinsdag 16 maart werd aangifte gedaan van diefstal van een zwarte freestyle fiets. De freestyle fiets heeft stickers aan de bovenkant en onderkant van het geraamte. De eigenaar van de fiets, en jongetje van 6 jaar, en nog enkele kinderen waren omstreeks 18.45 uur buiten aan het spelen toen ze door een jongen van ongeveer 13 jaar benaderd werden om de fiets te lenen zodat hij enkele trucjes kon laten zien. Het jongetje ging hiermee akkoord. De 13-jarige jongen liet wat stunts zien en reed daarna met de fiets weg. De zaak wordt onderzocht.

Share This
error: Content is protected !!