KRALENDIJK – Fundashon ‘Voeding op school’ huntu ku entidat públiko Boneiru a sòru pa pakete pa desayuno pa 700 mucha. Esaki tabata posibel danki na partisipashon di ámtenarnan i boluntarionan di sektor privá. E paketenan ta pa mucha vulnerabel ku debí na sirkunstansia ta desayuná normalmente na skol. Skolnan ta será awor pa motibu di lockdown. A kuminsá ku e akshon pa asina e muchanan por sigui haña nan desayuno ounke ku skol ta será. Via un ‘drive thru’ por a pasa buska na SGB e paketenan di desayuno ku entre otro fruta, brinta, pan i kos di kome ku pan.


700 KINDEREN KRIJGEN ONBIJTPAKKET OP SCHOOL

KRALENDIJK – De stichting ‘Voeding op school’ heeft in samenwerking met het openbaar lichaam Bonaire ontbijtpakketten voor 700 kinderen verzorgd. Dit is mogelijk geworden dankzij de inzet van ambtenaren en vrijwilligers uit de privé sector. De pakketten zijn voor kwetsbare kinderen die door omstandigheden normaal gesproken op school ontbijten. Door de lockdown zijn de scholen gesloten. De actie is opgezet zodat kinderen ondanks de sluiting van de scholen toch hun ontbijt kunnen krijgen. Via een drive thru bij SGB konden de ontbijtpakketten met fruit, brinta, brood en beleg worden opgehaald.

Share This
error: Content is protected !!