KRALENDIJK – Durante di e kòntròlnan multidisiplinario ehekutá pa e tim multidisiplinario konsistiendo di Kuerpo Polisial Hulanda Karibense, den kolaborashon ku Koninklijke Marechaussee (KMAR) i e direktorado di Supervishon i Mantenshon di Entidat Públiko, a resultá ku tabatin algun negoshi habri ainda pa benta despues di 8’or di anochi. Empleadonan di e direktorado di Supervishon i Mantenshon a duna but i e establesimentunan mester keda será te próksimo aviso. Durante di e toke di keda polis i KMAR a konstatá ku tòg tabatin hende riba kaya. Un total di 16 persona a haña un prosès ferbal komo ku nan no tabata kumpli ku e toke di keda.

A detené un hòmber di inisial R.B. komo ku apesar di a atvertié anteriormente, e tabata riba kaya atrobe despues ku toke di keda a drenta na vigor.

E tim multidisiplinario lo sigui kontrolá di forma aktivo e periodo benidero. Na momentu ku no ta kumpli ku e ordenansa di emergensia lo duna un prosès ferbal.

Un biaha mas ta hasi un yamada na un i un tur pa tene nan mes na e reglanan di e ordenansa di emergensia.


CONTROLE NALEVING NOODVERORDENING EN AVONDKLOK

KRALENDIJK – Tijdens de multidisciplinaire controles uitgevoerd door het multidisciplinair team bestaande uit het Korps Politie Caribisch Nederland in samenwerking met de Koninklijke Marechaussee (KMAR) en de directie Toezicht en Handhaving van het Openbaar Lichaam, is gebleken dat enkele bedrijven nog open waren voor verkoop na 20:00 uur. De Directie Toezicht en Handhaving heeft boetes uitgeschreven, en de gelegenheden dienen gesloten te blijven tot nader orde. Tijdens de avondklok constateerde de politie en de KMAR dat er toch mensen op straat waren. Een totaal van 16 personen kreeg een proces verbaal voor het overtreden van de avondklok.

Er werd een man met initialen R.B. aangehouden omdat hij ondanks eerdere waarschuwingen zich op straat bevond na het ingaan van de avondklok.

Het multidisciplinair team zal de komende periode actief blijven handhaven. Bij het niet naleven van de noodverordening zal er een proces verbaal worden uitgeschreven.

Er gaat nogmaals een oproep aan iedereen om zich te houden aan de regels van de noodverordening.

Potrèt: NosTV Bonaire
Share This
error: Content is protected !!