KRALENDIJK – Alrededor di 12.05 di mardugá riba djasabra 27 di mart, a drenta notifikashon di un kandela di mondi na Kaya Nikiboko Nort. Na e sitio e patruya a ser informá ku a señalá 5 hòmber den besindario di Kaya Macario Sint Jago. Na momentu ku e patruya tabata pasa na altura di Kaya Klafir, a tira e outo di polis ku piedra i apelsina. Tambe a ekspresá palabranan di insulto den direkshon di polis. Sinku (5) hòmber tabata hasi esaki for di den kurá di un kas situá na Kaya Klafir. Na momentu ku polis a bai pa hasi detenshon, e hòmbernan a kuminsá bringa ku polis.

Un di e dos agentenan polisial a los un tiru di atvertensia pa asina krea espasio pa pidi asistensia. Na yegada di e patruyanan èkstra e hòmbernan a sigui bringa ku polis. Al final a logra detené e hòmbernan di inisial .J.G.K. di 20 aña, J.M. di 23 aña, J.L.M. di 32 aña, Y.K.M.F. di 20 aña i J.M.O. di 19 aña en konekshon ku violensia públiko, violensia/menasa i resistensia kontra un ámtenar den funshon, insulto di un ámtenar den funshon, maltrato premeditá i maltrato ku un arma.

_________________________

KRALENDIJK – Omstreeks 00.05 uur, op zaterdag 27 maart, kwam een brandmelding binnen in een mondi aan de Kaya Nikiboko Noord. Ter plaatse werd de patrouille geïnformeerd dat er 5 mannen werden gesignaleerd in de omgeving van de Kaya Macario Sint Jago. Ter hoogte van de Kaya Klafir werd de dienstauto met stenen en sinaasappels bekogeld. Ook werden er beledigingen geuit richting de politie. Dit werd gedaan door de 5 mannen vanaf het erf van een woning aan de Kaya Klafir. De politie wilde overgaan tot aanhouding waarop de mannen tot een gevecht overgingen. Een van de agenten loste een waarschuwingsschot zodat er ruimte ontstond om assistentie te vragen. Bij aankomst van de extra patrouilles ging het gevecht door. Uiteindelijk zijn de mannen aangehouden. De mannen met initialen D.J.G.K. van 20 jaar, J.M. van 23 jaar, J.L.M. van 32 jaar, Y.K.M.F. van 20 jaar en J.M.O. van 19 jaar zijn aangehouden wegens openlijk geweldpleging, geweld, bedreiging en verzet tegen een ambtenaar in functie, het niet voldoen aan vorderingen van de politie, belediging van een ambtenaar in functie, mishandeling met voorbedachte rade en mishandeling met een wapen

Share This
error: Content is protected !!