Kralendijk – Tourism Corporation Bonaire (TCB) ta yama bon biní na Elesiër Angel, ku ta okupá e funshon di Cruise & Project Coordinator.Elesiër tin eksperensia lokal i tambe internashonal den hospitaleria, research i turismo. I aparte di a kompletá su MBO i HBO, Elesiër a studia pa e titulo di Master in Tourism Destination Management na Breda University na Hulanda. Durante su periodo komo studiante, Elesiër a kore stazje na Boneiru i Sint Maarten i tambe e a kondusí estudionan na Boneiru, Cambodia i Australia.Elesiër ta kontentu i ansioso di e oportunidat pa por forma parti di e tim di TCB. Elesiër ta kla pa kontribuí na e rekuperashon i kresementu sustenibel di e isla, i ta kla pa hiba Boneiru i e komunidat na e siguiente nivel.Nos ta yam’e bon biní na e tim di TCB i ta deseá Elesiër tur klase di èksito den su funshon nobo komo Cruise & Project Coordinator.

TOURISM CORPORATION BONAIRE VERWELKOMT ELESIËR ANGEL / CRUISE & PROJECTCOÖRDINATOR

Kralendijk – Tourism Corporation Bonaire (TCB) verwelkomt Elesiër Angel die onlangs de functie van Cruise & Project Coördinator heeft aangenomen.Elesiër heeft een achtergrond in de HORECA, research en toerisme. Naast haar diploma’s in Banquet & Hospitality en Business Management studeerde Elesiër in januari 2021 af met een Master in Tourism Destination Management aan Breda University in Nederland. Tijdens haar studietijd liep Elesiër stage op Sint-Maarten en Bonaire en heeft ze onderzoek gedaan in Bonaire, Cambodja en Australië.Elesiër is super blij en enthousiast om deel uit te maken van het TCB team en is erg dankbaar voor deze kans. Zij kijkt enorm uit naar deze nieuwe uitdaging. Ze is klaar om bij te dragen tot het herstel en de duurzame groei van het eiland en is bereid om Bonaire en onze bevolking naar een hoger niveau te tillen.We heten Elesiër welkom in ons TCB-team en wensen haar veel succes met haar nieuwe functie als Cruise & Projectcoördinator.

TOURISM CORPORATION BONAIRE WELCOMES ELESIËR ANGEL \ CRUISE & PROJECT COORDINATOR TO THE TEAM

Kralendijk – Tourism Corporation Bonaire (TCB) is happy to announce that Elesiër Angel joined the team as the new Cruise & Project Coordinator.Elesiër has a background in the Hospitality, Research and Tourism industry. She has a degree in Banquet & Hospitality and also Business Management. In January 2021 Elesiër graduated with a Master’s degree in Tourism Destination Management at Breda University in The Netherlands. During her student years, Elesiër did an internship in both Sint Maarten and Bonaire, and conducted researches in Bonaire, Cambodia and Australia.Elesiër is excited and very grateful for this opportunity and is looking forward to this new chapter. She is ready to contribute to the recovery and sustainable growth of the island and is prepared to take Bonaire and our people to the next level.We welcome Elesiër to our TCB team and wish her the best of luck in her work as Cruise & Project Coordinator.

Share This
error: Content is protected !!