KRALENDIJK – Riba djaluna 29 di mart i djamars 30 di mart, Kuerpo Polisial Hulanda Karibense den kolaborashon ku Koninklijke Marechaussee (KMAR) i e direktorado di Supervishon i Mantenshon di Entidat Públiko, a tene un kòntròl multidisiplinario den vários bario na Boneiru. Establesimentunan di hòreka tur a kumpli ku e orario di sera di 8 or di anochi. A detené un persona en konekshon ku formashon di aglomerashon, pa no duna oido na òrdu di polis i pa resistensia durante di su detenshon. A parti un total di 5 prosès ferbal pa violashon di toke di keda i pa konsumo i poseshon di alkohòl den públiko.E tim multidisiplinario lo sigui kontrolá di forma aktivo e periodo benidero. Na momentu ku no ta kumpli ku e ordenansa di emergensia lo duna un prosès ferbal.Bo a mira algu sospechoso? Yama 717 8000 òf e liña di tep anónimo 717 7251.

RUSTIG BEGIN VAN WEEK TIJDENS DE MULTIDISCIPLINAIRE CONTROLES

KRALENDIJK – Op maandag 29 maart en dinsdag 30 maart heeft het Korps Politie Caribisch Nederland in samenwerking met de Koninklijke Marechaussee (KMAR) en de directie Toezicht en Handhaving van het Openbaar Lichaam, een multidisciplinaire controle uitgevoerd in diverse wijken op Bonaire.Horecagelegenheden voldeden allemaal aan de sluitingstijd van 20.00 uur. Een persoon werd aangehouden wegens samenscholing en het niet voldoen aan vorderingen van de politie en voor verzet tijdens aanhouding. Er werden 5 processen verbaal gegeven voor het overtreden van de avondklok en voor het nuttigen en het voor handen hebben van alcohol in het openbaar.Het multidisciplinair team zal de komende periode actief blijven controleren. Bij het niet naleven van de noodverordening zal er een proces verbaal worden gegeven

Share This
error: Content is protected !!