KRALENDIJK – Diputado Nina den Heyer a pasa su di dos angua kontra e vírùs di corona. Den Heyer a hasi esei djaweps último na Kompleho Deportivo Jorge Nicolaas. Na kuminsamentu di mart, Den Heyer a pasa su promé angua na Cocari, Rincon huntu ku Kolegio Ehekutivo. E kolegio a bakuná pa mustra pueblo ku e bakuna ta seif. Bishitá www.bonairecrisis.com òf yama 0800-0900 pa registrá i haña mas informashon tokante bakunashon kontra di e vírùs di corona.

GEDEPUTEERDE NINA DEN HEYER HEEFT DE TWEEDE CORONAPRIK GEKREGEN

KRALENDIJK – Gedeputeerde Nina den Heyer heeft de tweede coronaprik gekregen. Den Heyer kreeg de tweede prik donderdag bij Kompleho Deportivo Jorge Nicolaas. Begin maart heeft Den Heyer samen met het Bestuurscollege de eerste prik bij Cocari in Rincon gehaald. Het college liet zich vaccineren om aan het volk te laten zien dat het vaccin veilig is. Ga naar www.bonairecrisis.com of bel 0800 0900 voor meer informatie over vaccineren tegen COVID of om je aan te melden voor het vaccineren.

Share This
error: Content is protected !!