Kralendijk – Stichting  ‘Voeding op school Bonaire’ huntu ku Entidat Públiko Boneiru pa di dos biaha a parti pakete di kuminda pa 700 mucha. Klup di servisio Kiwanis a sòru pa den e pakete di kuminda tin un buki di klùr pa e muchanan. Djabièrnè último a entregá e paketenan di kuminda durante un ‘drive-thru’ na SGB. E paketenan ta pa muchanan ku normalmente ta desayuná na skol, pasobra kos ta difísil pa nan na kas. Pa motibu di e ‘lockdown’ e muchanan akí tabata menasá di no haña nan desayuno, pasobra skol ta será. Djabièrnè binidero ta parti e paketenan di kuminda pa delaster biaha. Ora ku skol habri dia 12 di aprel, e muchanan ku tin mester di esaki, manera ta kustumber ta haña nan desayuno na skol.


VOEDSELPAKKETTEN EN EEN KLEURBOEK VOOR 700 KINDEREN

Kralendijk – De stichting ‘Voeding op school Bonaire’ heeft samen met het Openbaar Lichaam Bonaire voor de tweede keer een voedselpakket aan 700 kinderen uitgedeeld. Service club Kiwanis heeft ervoor gezorgd dat in het voedselpakket een kleurboek voor de kinderen zat. De voedselpakketten zijn afgelopen vrijdag  bij een drive-thru bij het SGB gegeven. De pakketten zijn bedoeld voor kinderen die normaal gesproken op school ontbijten omdat ze het thuis moeilijk hebben. Door de lockdown dreigden deze kinderen hun ontbijt mis te lopen omdat de scholen dicht zijn. Komende vrijdag worden de voedselpakketten voor de laatste keer uitgedeeld. Wanneer de scholen op 12 april weer open gaan, krijgen de kinderen die dat nodig hebben zoals altijd hun ontbijt op school. 

Share This
error: Content is protected !!