KRALENDIJK – Selibon N.V. kier a informá lo siguiente na tur habitante di Lagun i di den bisindario di Lèntfel Lagun:

· For di 14 di aprel 2021 te 18 di aprel 2021 Selibon N.V. lo ta hasiendo algun trabou di kimamentu di shushi pafó di e orarionan di trabou kustumbrá. Nos mester hasi e trabounan aki pa asina nos por keda den e skema di trabou planifiká.

Selibon N.V. ta hasi su máksimo esfuerso pa kaba e tareanan den e tempu stipulá. Di antemano Selibon N.V. ta pidi diskulpa pa kualke inkombiniensia ku e trabou aki por trese kuné.


SELIBON N.V. VOERT NOODWERKZAAMHEDEN UIT

KRALENDIJK – Selibon N.V. wil alle inwoners van Lagun en in de nabijheid van Landfill Lagun het volgende meedelen:

· Van 14 april 2021 tot 18 april 2021 voert Selibon N.V. enkele afvalverbrandingswerkzaamheden uit buiten de normale werktijden om. Wij zijn genoodzaakt om deze werkzaamheden uit te voeren om ons aan de geplande werkschema’s te kunnen houden.

Selibon N.V. spant zich ten volle in om deze werkzaamheden binnen de vastgestelde tijd af te ronden. Selibon N.V. biedt bij voorbaat haar excuses aan voor het ongemak dat deze werkzaamheden met zich mee kunnen brengen.

Share This
error: Content is protected !!