KRALENDIJK – Kuerpo Polisial Hulanda Karibense den kolaborashon ku Koninklijke Marechaussee (KMAR) i e direktorado di Supervishon i Mantenshon di Entidat Públiko, e dianan tras di lomba a tene kòntròlnan multidisiplinario en konekshon ku kumplimentu ku toke di keda i e ordenansa di emergensia vigente.

Djaluna 12 di aprel Personal di e departamentu di Supervishon Mantenshon a sera dos ‘gym’ te ku próksimo aviso. Doñonan di ámbos ‘gym’ a haña un prosèsferbal pa violashon di e ordenansa di emergensia.

Djárason 14 di aprel A duna un total di tres persona prosèsferbal pa violashon di e toke di keda.

Djaweps 15 di aprel Shete persona a haña prosèsferbal pa violashon di toke di keda. A atvertí lider di un grupo religioso komo ku e tabata besig ku un sirbishi.

E tim multidisiplinario lo sigui kontrolá di forma aktivo e periodo benidero. Na momentu ku no ta kumpli ku e ordenansa di emergensia lo duna un prosès ferbal.

Un biaha mas ta hasi un yamada na un i un tur pa tene nan mes na e reglanan di e ordenansa di emergensia.


MULTIDISCIPLINAIRE CONTROLES

KRALENDIJK – Het Korps Politie Caribisch Nederland heeft in samenwerking met de Koninklijke Marechaussee (KMAR) en de directie Toezicht en Handhaving van het Openbaar Lichaam, afgelopen dagen multidisciplinaire controles uitgevoerd in verband met de avondklok en naleving van de noodverordening.

Maandag 12 april Er werden in totaal twee sportscholen door het personeel van de directie Toezicht en Handhaving gesloten tot nader orde. De eigenaren van beide sportscholen kregen ook een proces-verbaal voor het overtreden van de noodverordening.

Woensdag 14 april Er werden in totaal drie processen-verbaal uitgeschreven voor overtreding van de avondklok.

Donderdag 15 april Zeven personen kregen een proces-verbaal voor het overtreden avondklok. De leider van een religieuze gemeenschap kreeg een waarschuwing omdat hij bezig was met een kerkdienst.

Het multidisciplinair team blijft de komende periode actief handhaven. Bij het niet naleven van de noodverordening zal er een proces verbaal worden uitgeschreven. Er gaat nogmaals een oproep aan iedereen om zich te houden aan de regels van de noodverordening.

Share This
error: Content is protected !!