KRALENDIJK – En konekshon ku un detenshon ku a tuma lugá riba djasabra 17 di aprel, a saka dos agente polisial for di funshon. A inisiá un investigashon interno na e manera di prosedé di e agentenan aki.

No ta komun pa trese investigashonnan interno den publisidat promé ku a finalisá esakinan. Den e kaso aki sinembargo ta trata di aktuashon no deseá durante di un detenshon ku, segun KPCN, mester investigá a fondo.

Nos no por hasi niun ekspreshon na e momentunan aki ku no ta te ora finalisá e investigashon.


Twee Politieagenten buiten functie gesteld

Naar aanleiding van een aanhouding op zaterdag 17 april 2021 zijn er twee politiemedewerkers buiten functie gesteld. Er is een intern onderzoek gestart naar de handelingen van deze agenten.

Het is niet gebruikelijk om interne onderzoeken te openbaren voordat deze zijn afgerond. In dit geval gaat het echter om ongewenst optreden tijdens een aanhouding wat volgens het KPCN goed moet worden onderzocht.

Wij kunnen om dit moment geen andere uitspraken maken totdat het onderzoek afgerond is.

Share This
error: Content is protected !!